ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

  1. Αρχική
  2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επιστροφές

 

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα αντικείμενα που αγοράσατε μέσω αυτού του ηλεκτρονικού καταστήματος εντός 7 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας για λόγους που άπτονται της ευθύνης μας. Είδη τα οποία είναι ειδικά κατασκευασμένα, έχουν χαραχθεί, μεταποιηθεί σε μέγεθος κατόπιν ειδικής παραγγελίας, ειδικές παραγγελίες και σχέδια δεν δύναται να επιστραφούν.

 

Για προϊόντα που έχετε παραγγείλει μέσω του e-shop, οι αλλαγές και επιστροφές μπορούν να πραγματοποιηθούν αποκλειστικά μέσω του e-shop, σύμφωνα με την πολιτική μας, όπως αναλυτικά εκτίθεται παρακάτω.

 

Όλα μας τα προϊόντα υπόκεινται σε ποιοτικό έλεγχο πριν την αποστολή. Για αυτό και πρέπει να επιστραφούν ακριβώς στην ίδια κατάσταση που τα έχετε λάβει με την πλήρη συσκευασία τους. Οποιαδήποτε ένδειξη ότι το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί, ακυρώνει την δυνατότητα αλλαγής.

Αλλαγές δεν γίνονται δέκτες για προϊόντα σε προσφορά.

Οι ισχύουσες τιμές αλλαγών είναι 3,00€ ανά αποστολή.

Οι αλλαγές προϊόντων γίνονται “χέρι με χέρι”. Mας ενημερώνετε τηλεφωνικώς ή με e-mail για το/τα προϊόντα που θέλετε να επιστρέψετε, καθώς και με ποιό/α θέλετε να αντικατασταθούν. Ακολούθως, εμείς θα σας αποστείλουμε εκ νέου στην πόρτα σας, με courier, το δέμα με τα επιλεγμένα προϊόντα. Εσείς απλά παραδίδετε στον διανομέα το παλιό δέμα και παραλαμβάνετε το καινούριο.

 

Ακύρωση παραγγελίας

 

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας προτού αποσταλθεί, εάν αλλάξετε γνώμη, επικοινωνώντας μαζί μας στο info@pavasi.com δηλώνοντας ότι επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας και αναφέροντας το σχετικό αριθμό παραγγελίας. Δικαίωμα ακύρωσης της παραγγελίας σας έχετε εφόσον δεν έχει προχωρήσει τυχόν ειδική επεξεργασία χάραξης, αλλαγής μεγέθους και λοιπών ειδικών συνθηκών. Εάν η παραγγελία σας δεν έχει προχωρήσει στο στάδιο παραγωγής, θα σας εγκρίνουμε μια πλήρη επιστροφή χρημάτων (ενδέχεται να ισχύουν τραπεζικές και διοικητικές χρεώσεις, που θα επιβαρύνουν τον πελάτη.)Ελαττωματικό προϊόν

 

Στην περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε αμέσως μαζί μας κατά τον υποδεικνυόμενο τρόπο προκειμένου να επιληφθούμε του ζητήματος και να προχωρήσουμε -κατά περίπτωση- είτε σε επιδιόρθωση του προϊόντος είτε σε αντικατάστασή του είτε σε επιστροφή των χρημάτων σας.

Η επιστροφή χρημάτων, σε κάθε περίπτωση, θα γίνεται με την ίδια μέθοδο πληρωμής με αυτή που χρησιμοποιήσατε για την αγορά σας. Εξαιρείται η περίπτωση που έχετε πληρώσει με αντικαταβολή, οπότε η επιστροφή του συνόλου των χρημάτων θα γίνεται με κατάθεση στον εκ μέρους σας υποδεικνυόμενο τραπεζικό λογαριασμό.

Εάν για τον οποιονδήποτε λόγο θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας στο 213- 0353348, ή ηλεκτρονικά στο
info@pavasi.gr, γνωστοποιώντας μας τον αριθμό της παραγγελίας.